30.4.2018
Jakub Galia
Jako každým rokem jsme na začátku dubna zahajovali Majálesový měsíc na Masarykově náměstí v Ostravě, na kterém nemohl chybět náš partner - tyčinky Havlík.

V rámci zahájení Majálesového měsíce jsme měli na programu vícero soutěží a aktivit, kdežto jedna z nejvýznamnějších byla v pojídání tyčinek Havlík, a to rovnou ve dvou kategoriích: Muži a Ženy.

Dlouho jsme nemohli najít ideální mužský tým, který by se navzájem vyzval, ale po chvilce přemlouvání se nám to podařilo. Boj to byl vyrovnaný, to nesmíme opomenout. Za necelé 4 minuty bylo ale dokonáno – vyhrál Zdeno, třiapadesátiletý rodák z Ostravy, který sice neatakoval rekordní čas, ale za to velice nekompromisně předstihl své soupeře, kterým chybělo pozřít ještě více jak jeden a půl tyčinky. S patřičným náskokem vyhrál a svou výhru si zasloužil, gratulujeme!

Slečny se do toho pustily s vervou a rvaly se každá o první místo. Taktika byla u každé různá, všechny tyčinky najednou, nebo okusovat postupně? Na správný recept přišla až jedna z nich, která také zvítězila! Jaký byl správný postup vám neprozradíme, na to musíte přijít sami – a kdy? No přece na našich dalších akcích, protože soutěže budou pokračovat!

Děkujeme všem za podporu a spolupráci a těšíme se na vás příště.