5.4.2024
Younie
Minulý víkend jsme se společně vydali na nezapomenutelnou cestu kolem světa, aniž bychom museli opustit Ostravu. Dlouho očekávaný studentský ples Younie oblékl sál Klubu Alfa do národních vlajek, balónků a přivítal své hosty pozdravy v mnoha jazycích.

U vstupu naše výletníky přivítal fotokoutek s nejrůznějšími proprietami, kde si každý jednotlivec, pár či skupina mohla nechat vyvolat fotku a uchovat si vzpomínku z plesu napořád. Díky oděvům a doplňkům, které naši cestující zvolili, jste si opravdu mysleli, že jste na schůzi zástupců z celého světa. Hudba hrála klíčovou roli v celé události. Živá kapela přinášela do sálu energii a teplo, zatímco DJ udržoval taneční parket plný nadšených tanečníků až do brzkých ranních hodin. Od tradičních tanců až po moderní hity, hudba nás provázela naší fiktivní cestou kolem světa. Hlavním tahákem večera byla bohatá tombola, která přinesla tomuto večeru vzrušení a očekávání. Hosté se mohli těšit na skvělé ceny, včetně televize, energetických nápojů, knih, zážitkových poukazů, vodní dýmky a dalších atraktivních odměn. Každý lístek měl šanci na malou část dobrodružství. Na přípravě plesu se podílel každý člen spolku a díky tomu, se ples více než vydařil.

Ačkoliv jsme se možná nepropluli po mořích a neobletěli celý svět, naše cesta kolem světa na studentském plese byla bezpochyby jednou z těch, které nám zůstanou v paměti navždy!

Video z plesu najdeš tady 👈